2010-02-19

Vice


Vice (2008)

Egy fedett kábszervételi akció félrecsúszik, az egyik rosszfiú elmenekül, s a kialakuló lövöldözésben Max megöl egy ártatlant. A társát arra kéri, hogy falazzon neki. A helyszinelésen heroint találnak az öltözőben...

Az egyik zsarut holtan találják egy parkban, ami gázolásnak néz ki, de túl sok a feji sérülés. A másik zsaru a kuplerájban keres egy alakot, akinek köze van az ügyhöz, s valaki lelövi őt az udvaron. Szövetségiek lépnek be az ügybe.

A dzsankiktól megtudja az egyik zsaru, hogy 100kilóra készültek az utcán, szóval majd a fele eltűnt. Egy kajáldában fekák kinyírják az egyik zsarut. Egy utcai vallatás után megtudják hol van az eltűnt rosszfiú: egy híd alatt pihen a hullája. Mivel már egy ideje ott van, nem lehet ő a tettes, s Max azt akarja tüntessék el, ne derüljön ki hogy már nem él.

A szövetségiek kihallgatják mindegyiküket, s egyre növekszik köztük a bizalmatlanság. A zsaruk egymás ellen fordulnak, s az egyikük bankkártyáját lenyomozva eljutnak egy bérelt raktárhoz, ami be van rendezve és húsz kiló harrit találnak ott elrejtve, de semmi se az aminek látszik...

Nincsen választás ezen a világon. A szabadság önámítás... Minden út egy irányba vezet, és a végső út mindig egy zsákutca.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése